Praktijk psychotherapie

Sinds 1992 voer ik mijn praktijk psychotherapie waarin ik psychologie combineer met mijn heldere vermogens, helder- zien, -horen, voelen, weten. Daardoor kan ik snel de werkelijke, meestal geestelijke oorzaak van je probleem waarnemen. Deze kan gelegen zijn in het heden, verleden, of vorige leven. Ook zijn vaak tijdens sessies, indien nodig, dierbare overledenen aanwezig, gidsen of andere geestelijke begeleiders, afhankelijk van de hulp die op dat moment nodig is.

Ik ben ook E.M.D.R therapeute, waardoor het mogelijk is, veel trauma’s uit het heden, verleden en vorige levens in enkele sessies op te lossen en ook echt definitief te genezen. Wat betreft genezing maak ik ook graag gebruik van E.M.D.R. Voor informatie over E.M.D.R. verwijs ik naar de website www.emdr.nl.

Therapiesessies 

Iedere sessie is anders, want iedere persoon is anders en ieder probleem is anders. Vaak zijn maar een beperkt aantal sessies nodig om het werkelijke probleem op te lossen, maar ook dat verschilt van persoon tot persoon. Een sessie duurt tussen 60 en 90 minuten.

Verloop van het eerste gesprek 

Voor dat je komt, kijk ik eerst met mijn geestelijk vermogens naar je, wat de geestelijke oorzaak is van je vraag of probleem. Verder dan dat kijk ik niet – ik kijk dus niet naar andere dingen.

Zou ik dat wel doen, dan zou ik mijn geestelijke vermogens onjuist gebruiken en dan zou het snel stoppen, in plaats van dat mijn geestelijke vermogens zich blijven ontwikkelen.

Het maakt op dit niveau niet uit of ik je ken of niet, als ik je voornaam maar weet, dat is voldoende. Dan krijg ik te zien wat de werkelijke oorzaak van het probleem is, wat nodig is op dat moment, en wat jij graag vandaag zou willen bereiken in deze sessie, dit alles vanuit jouw Ziel.
Kortom, wij spreken – voor dat jij er bent – van Ziel tot Ziel.
Dat schrijf ik op en teken ik. Je komt binnen, stelt je vraag en/of vertelt je verhaal. Daarna bespreek ik wat ik gezien en/of gehoord heb en bekijken wij samen of het overeenkomt met jouw verhaal. Dan komen wij tot de analyse van je probleem en stel ik de mogelijkheden voor om het probleem te behandelen.

Dat is het eerste gesprek.

Hoe verloopt een vervolgsessie 

Zo genees je je Zelf van binnenuit. Indien nodig gaan wij via E.M.D.R. naar de kern van je probleem. Alles wat daar mee samenhangt en wat vaak tot nu toe onbewust was, komt dan naar boven en wordt bewust verwerkt. Daarna komt je Innerlijk Zelf, of je onderbewustzijn altijd met een andere kijk op je probleem en ander inzicht, een nieuw idee. Dan genees je je zelf van binnen uit of vanuit je eigen Ziel, in contact met mijn Ziel. En kun je weer verder.
Je bent het niet vergeten, maar je kijkt er naar, zonder dat het je nog raakt. En vaak brengt het je ook nog iets positiefs, een nieuw inzicht, een ander gevoel, een totaal anderen gedachte. Voor een ervaring van een vervolgsessie, kun je het verslag lezen van Ricardo. Klik daarvoor hier.
Voor de ervaring van Jan, klik hier.